Svjedočanstva

Svjedočanstvo sestre Marije Gracije

Zahvaljujem Gospodinu što sam vas mogla posjetiti i dati vam svoje svjedočanstvo.

Moj djed i moj otac su bili kršćani. Imala sam 12 godina kada mi je tata umro. Nakon tatine smrti, moja se mama približila Isusu, ali ja sam nastavila svoj put u svijetu.

Radila sam, imala prijatelje i izgledalo je da imam sve, ali stvarno nisam imala ništa.

Počela sam shvaćati da mi nedostaje Isus. Prije 5 godina je Gospodin poslao sestru Kristinu u Italiju, jer me je želio spasiti. Nisam razumjela jezik kojim je govorila, ali smo razgovarale preko Biblije. Pokazala bi stih u svojoj Bibliji, a ja bih ga pročitala u talijanskoj Bibliji i tako smo se sporazumjevale.

Tada se sestra Kristina vratila u Njemačku, a ja sam nastavila svoj put u svijetu.

Tri godine sam bila zaručena s mladićem koji nije bio vjeran. Trebala sam se vjenčati u katoličkoj crkvi. Crkva, restoran i sve ostalo je već bilo pripremljeno, ali sam se 2003. godine približila Isusu. Sada je nastala borba, čega da se odreknem, Isusa ili svijeta?

U siječnju 2006. godine, Isus je nastavio govoriti mome srcu i upozoravao me da ne budem u vezi s nevjernom osobom.

Možeš se samo odlučiti hoćeš li služiti Isusu ili sotoni. Isus mi je dao znak da ostavim  tu osobu.

U ožujku mjesecu zapitala sam se, jesam li spašena?  Nakon nekog vremena, u molitvi sam rekla Gospodinu: ”Gospodine, ne tražim Te Krštenje Svetim Duhom, ali molim Te, daj mi na znanje, da li ja pripadam Tebi?”

Gospodin mi je na moju veliku radost odgovorio tako, što me je krstio Svetim Duhom.

Dvadeset sedam godina sam živjela na ovom svijetu ne poznavajući pravu ljubav.

Sada sam je u potpunosti upoznala. Ne postoje riječi kojima bih mogla opisati Božju ljubav. Uvijek je uz mene, govori mi svaki dan i čuva me. To je za mene velika radost.

U studenome 2006. god., krstila sam se biblijskim krštenjem, odnosno podronjenjem u vodu.

To je za mene velika radost, jer sam našla mog nebeskog Oca,

pravog Zaručnika u Isusu Kristu i mnogo braće i sestara po vjeri. Slava Isusu, što me On vodi od početka. Oprostio je moje grijehe. Spoznala sam da Isus ljubi grešnika, ali mrzi grijeh.

Sada živim jedan radostan život i imam silnu želju da nastavim uz Isusa, putem kojim sam krenula.

Ne želim se, a niti se ne mogu  odvojiti od Njega!

Znam da nisam savršena, ali sam zahvalna što je On promijenio moj način mišljenja, moj način govora i moj način oblačenja.

Prije mi se činilo normalnim da imam sve stvari koje sam imala, kao obuća, hrana i sve ostalo, ali sam shvatila da je On taj koji mi sve to daje. Za sve Njemu zahvaljujem; zato želim ostati uz Njega i s njim ići do kraja svog života na ovoj zemlji.

Želim zahvaliti Gospodinu što možemo moliti jedni za druge. Ja se molim za sve vas, a vjerujem isto tako da vi molite za mene. Nadam se da ćemo se jednog dana svi zajedno naći na nebu uz našeg Gospodina!

Željela bih mu se zahvaliti jednim stihom iz Biblije.

1.  Poslanica Korinćanima, 1:26-32

Ta gledajte, braćo, sebe koji ste pozvani: nema mnogo mudrih po tijelu, nema mnogo snažnih, nema mnogo plemenitih. Nego lude svijeta izabra Bog da posrami mudre, i slabe svijeta izabra Bog da posrami jake; i neplemenite svijeta i prezrene izabra Bog, i ono što nije, da uništi ono što jest, da se nijedan smrtnik ne bi hvalio pred Bogom. Od njega je da vi jeste u Kristu Isusu, koji nama posta mudrost od Boga, i pravednost, i posvećenje, i otkupljenje, da bude kako je pisano:

Tko se hvali, u Gospodu neka se hvali.