Svjedočanstva

Svjedočanstvo sestre Božice Blažić

GOSPOD ISUS KRIST, BIO JE SA MNOM U BOLNICI

Hvala našem Gospodu Isusu što nas izbavlja iz svake nevolje i uvijek izvede sve na dobro onima koji ga ljube!

Ove godine imala sam ginekoloških problema. Mislila sam da sam u menopauzi, međutim počela sam krvariti. Razmišljala sam da li da idem na pregled kod ginekologa ili ne. Znala sam da me Gospod Isus može ozdraviti. On je izbrojio moje dane i sve je (moj život, tijelo, duša i duh) u njegovoj ruci. Ma što ja učinila bit će tako kako je On odredio. Molila sam Ga da mi pomogne i da bude Njegova volja.

Otišla sam kod ginekološke liječnice. Ultrazvučni nalaz je pokazao zadebljanje endometrija, a PAPA-test  abnormalne glandularne stanice endometralnog porijekla. Tražila sam u zajednici molitvu sa pomazanjem, te braću i sestre da se mole za mene.  Nakon toga išla sam na frakcioniranu kiretažu i nalaz je pokazao početni karcinom tijela maternice 1. stupnja. Liječnici su me naručili na operaciju.

Do ove godine nisam imala većih zdrastvenih problema, hvala Gospodu! Ipak me je ta dijagnoza malo „šokirala“. Do sada se to događalo drugima, a sada je ta opaka bolest dotakla mene. Moja obitelj je bila iznenađena i naravno zabrinuta.

Molila sam Gospoda Isusa da mi pomogne da izvršim Njegovu volju, da budem strpljiva, da se ne bojim, da mi da snage i vjere, te da me On vod i upotrijebi. Rekla sam Mu da znam da ja ne mogu produljiti svoj život, jer tako kaže Njegova riječ, te da bez Njega ne mogu učiniti ništa.

U meni je često odzvanjala ova pjesma:

„I kada na mene navale vjetrovi da kuću moga života sruše,

Neću se bojati, Tebe ću slaviti i reći iz srca i duše :

Pomoć je moja u imenu Gospodina koji je stvorio Nebo i Zemlju svu

Pomoć je moja u imenu Gospodina, u Njegovom imenu.“

Gospodin je čuo molitve i bio samnom cijelo vrijeme. U petak sam bila primljena u bolnicu. Molila sam Gospoda da omekša srce liječnika da me puste preko vikenda doma da mogu ići u petak na molitvu, u subotu na sestrinski, te u nedjelju na Službu i Gospodnju Večeru. Liječnik me nije htio odmah pustiti, ali je pristao da dođem u nedjelju do 11 h. Hvala Isusu! Nisam se bojala operacije, naš Gospod mi je dao mir, te sam večer prije operacije svjedočila pacjenticama u sobi o Njemu i dala im traktate. U ponedjeljak ujutro sam išla na operaciju i hrabro se popela na operacijski stol. Zadnje čega se sjećam su liječnice i medicinsko osoblje u zelenoj odjeći. Operacija je trajala 2 sata. Probudila sam se navečer na intenzivnoj, spavala cijelu noć uz povremeno buđenje od med. sestara, aparata za mjerenje tlaka i EKG-a. Gospodin mi je dao dubok san tako da nisam osjećala bolove. Drugo jutro sam se probudila i došli su fizioterapeuti da me dignu iz krevete i prošeću po sobi. Boljelo me jako. Prebacili su me na odjel. Cijeli dan me boljelo, jer sam se  morala okretati u krevetu i prošetati po sobi. Ležeći u krevetu sa bolnim trbuhom razmišljala sam kako je tek Gospoda Isusa boljelo. On je imao cijelo tijelo u ranama i modricama, visio na križu te nije imao lijekove protiv bolova….   Umjesto riječi utjehe i njege rugali su mu se i pljuvali po njemu.

Hvala Ti Isuse za Tvoje svete rane, za Tvoju dragocjenu krv, za toliku ljubav, za milost, za pobjedu!

Treći dan mi je bilo bolje i tako iz dana u dan sve bolje. Peti dan je stigao nalaz sa patologije koji je pokazao da je karcinom zahvatio samo 1 mm sluznice maternice, a sve ostalo je zdravo (jajnici, jajovodi i limfni čvorovi). Neka je blagoslovljeno ime Gospodina našeg Isusa Krista i Oca Nebeskog!

Taj dan je došla prijateljica Marina koja je trebala ići na operaciju i jako se bojala. Govorila sam joj o Isusu i svjedočila što piše u Biblijii. Htijela je slušati o Isusu Kristu, a u meni je srce gorjelo što sam mogla govoriti o našem Spasitelju. Htjela je da se molim za nju da joj Gospod pomogne i oslobodi svakog straha. Još uvijek smo u kontaktu pa Vas molim da se molite za nju i njenu obitelj da ih Gospod dotakne svojim Svetim Duhom i spasi njihove besmrtne duše.

Hvala našem Gospodu Isusu što je bio samnom na svakom pregledu, u bolnici (u operacijkoj sali, na intenzivnoj, odjelu) i svuda gdje sam bila!

Hvala vama sestre i braćo za svaku molitvu koju ste uputili našem Gospodu za mene i za svaku riječ ohrabrenja. Gospod se opet proslavio u mome životu.

Neka je blagoslovljeno ime Gospodnje zauvijek!

Ljubi Vas u Gospodu

Božica Blažić