Biblijske istine, Početna

Osnove vjerovanja

Po uzoru na novozavjetne vjernike i mi – Kristova pentekostna crkva u Hrvatskoj smo pokušali ukratko sažeti osnove našega vjerovanja (Lk.1:1-4).

Zalažemo se i molimo na temelju Biblije da bi svi: bili složni, imali istu ljubav, isto srce i jednu te istu misao – misao Kristovu (1.Kor.1:10; Fil.2:2), te bili jedno u Gospodinu Isusu Kristu (Iv.17:21).

Nastojimo jednoglasno i jednodušno promicati Gospodinov i apostolski nauk, te njegovati zajedništvo, slavljenje i molitvu (Dj.2:42), te izgrađivati i poticati svoj narod kako bi bili i dali istinsko kršćansko svjedočanstvo ne spašenomu svijetu.

Za detaljnije i opširnije informacije o određenim temama preporučamo pročitati O VJERI I NAUCI KRISTOVE PENTEKOSTNE CRKVE i sistematski svaki dan u stavu poniznosti i uz iskrenu, žarku i predanu molitvu istraživati i proučavati Riječ Božju – Bibliju da li je tako (Dj.17:11).

Za sva ostala pitanja i/ili nejasnoće slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam nastojati u što kraćem roku, uz Božju pomoć i u skladu s pisanom Božjom Riječi  odgovoriti na sva vaša postavljena pitanja.