Besplatno

Besplatno

Uvjeti korištenja

Molimo Vas da pročitate uvjete prije korištenja naše web stranice i objavljenog sadržaja.   Ukoliko se ne slažete s uvjetima molimo vas da ne nastavljate s korištenjem ovih web stranica. Kristova pentekostna crkva pridržava pravo na promjenu ili dopunu sadržaja.

Cjelokupan sadržaj je dostupan za nekomercijalno korištenje, te je isti zabranjeno objavljivati, kopirati i/ili distribuirati putem interneta, emaila, te pisanih medija bez pismenog odobrenja urednika web stranice „www.pentekost.hr“ tj. Kristove pentekostne crkve.

Sadržaj je u isključivom vlasništvu Kristove pentekostne crkve, osim sadržaja koji upućuju na druge web stranice ili sadržaja za koji je naglašeno drugačije.

Svrha i cilj cjelokupnog sadržaja ove stranice je potaknuti na razmišljanje o podrijetlu, sadašnjosti i budućnosti svega stvorenog; ukazati na Bibliju koja u suradnji sa Svetim Duhom upućuje da oni koji žele istinski služiti Bogu moraju biti drugačiji od većine, pročišćeni od svake prljavštine i nečistoće, svakog grijeha; podsjetiti da je zajedništvo s Bogom u svakodnevnici i konačno u vječnosti najveća pobjeda koju čovjek može izvojevati.

Kristova pentekostna crkva zadržava pravo promjene sadržaja i podataka na ovim web stranicama bez posebnog upozorenja. Naše web stranice također sadrže linkove te vas molimo da uzmete u obzir kako Kristova pentekostna crkva ne može biti odgovorna za ispravnost i točnost sadržaja koji se nalazi na tim web stranicama.

Uvjeti korištenja se odnose na sadržaj koji je u vlasništvu Kristove pentekostne crkve.

Besplatno

Za početak smo pripremili dva besplatna biblijska programa – pretraživača „theWord“ i „prebib“ koje možete skinuti direktno s njihovih web stranica. Za nastale štete prouzrokovane radom programa ne odgovaramo.

Također, pripremili smo vam: besplatnu literaturu (isključivo za osobnu izgradnju i upotrebu), duhovnu glazbu, par videa i traktata.