O nama

O nama

Mi smo novozavjetna crkva – Kristova zaručnica u kojoj se proslavlja Gospod Isus Krist i u kojoj se očituje Božja slava kroz djelovanje Duha Svetoga u skladu s Božjom Riječju.

Za nas je apsolutni autoritet Riječ Božja – Biblija.  Nismo tradicionalni kršćani.

Trudimo se svakodnevno ispitivati svoj život, obnavljati i pročišćavati svoj um, kako bi bili i ostali „Njegova predraga svojina“, tj. nanovo rođena djeca Božja, ispunjena Svetim Duhom.

Bogoslužja su dinamična i živa, u njima i posjetioci osjećaju djelovanje Svetoga Duha.

Naša vrata su otvorena za posjet prijateljima. Kroz našu crkvu prošao je velik broj ljudi, bili su osvjedočeni svojim grijehom kajali su se i predavali svoje živote Gospodu Isusu Kristu te doživljavali oslobođenje grijeha, nalazili mir i radost.

Napomena: mi nemamo ništa s onima koji falsificiraju duhovne darove i djelovanje Duha, koji kažu da imaju „pomazanje“, a odriču se života po Božjoj volji. Duh Sveti nije bio dat Crkvi da napravi nered, zbrku i pomutnju, već red. Ne vjerujemo da je osoba ispunjena Duhom Svetim, iako govori u novim jezicima i ima dar Duha, npr. proroštva ili bilo koji drugi dar, ako ne živi u skladu s pisanom Božjom Riječi – Biblijom. U Bibliji piše: „Neće svaki, koji mi govori: “Gospodine, Gospodine! ući u kraljevstvo nebesko, nego samo (onaj) tko čini volju Oca mojega, koji je na nebesima“ (Matej 7:21). „Ljubljeni, ne vjerujte svakome duhu, nego kušajte duhove, jesu li od Boga; jer mnogi lažni proroci iziđoše na svijet“ (1. Ivanova poslanica 4:1). Isus je rekao: „Prepoznat ćete ih po njihovim rodovima.“ (Matej 7:16, 20.) tj. prepoznat ćete ih po njihovom životu.